Ljusslingor

Posted by admin on May 13, 2014
Uncategorized

Jag vet inte hur mycket folk tänker på Belysning i deras hem men jag tänker ganska så mycket på det. För mig är det faktiskt ganska så viktigt att allting står rätt till med belysingen för annars så tycker jag helt enkelt inte att det är speciellt mysigt hemma. Just nu har jag inga taklampor hemma utan jag har mer små lampor och ljusslingor. Jag tycker helt enkelt att det ger ett mycket behagligare ljus än vad en taklampa ger. Jag har en hel del ljusslingor, jag kanske är lite väl beroende av dem men de är så fina tycker jag. Om jag inte skulle ha dem så skulle det bli så himla tråkigt hemma. Det bidrar liksom med en extra krydda och jag tycker verkligen att det är riktigt fint, mycket hellre det än en taklampa känner jag faktiskt.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City