Lära sig simma i poolen

Posted by admin on February 27, 2014
Uncategorized

Här om dagen så åkte jag och kollade lite hos poolkungen . Jag har faktiskt alltid velat ha en pool på min baksida. Ända sedan jag var liten och lärde mig simma i Malaysia så har jag önskat mig en egen pool, det skulle vara helt fantastiskt. När jag var där så var det nästan så att jag var tvungen att lära mig simma, jag var väl sex år eller något sådant när jag var där. Jag ville ju snorkla och titta på fiskar med de andra i min familj men jag kunde inte riktigt göra det när jag inte kunde simma. Så jag lärde mig det, ganska fort ändå. Jag fick ha på mig en sådan där flytväst men det viktiga var att jag fick snorkla sedan, jag har faktiskt fortsatt gjort det sen dess och det har varit fantastiska minnen. Jag hoppas att mina barn kan lära sig simma i vår framtida pool.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City