Gillar min pool

Posted by admin on January 29, 2014
Uncategorized

Jag badar mycket hellre i en pool än i ett hav eller kanske i en sjö. Vi har faktiskt en egen pool hemma, vi lät svenskapoolfabriken bygga den för några somrar sedan och ända sen dess har jag uteslutande badat i den under de varma sommardagarna. Jag förstår inte varför man väljer att trängas på en full strand där det är läskigt i vattnet. Jag gillar inte att titta ned i vatten och inte se botten, det kan ju vara vad som helst där, kanske en sten eller en stor fisk. Jag är mycket hellre i en pool då där jag vet hur det ser ut och jag behöver inte oroa mig för vassa stenar eller dylikt. Det känns mycket säkrare och dessutom så skulle jag säga att det känns fräschare också. Man vet ju inte vad det är för konstiga kemikalier i vattnet utomhus, det kan ju vara vad som helst.

No comments yet.

Leave a comment

WP_Big_City